Information och hur man kan köpa bilder

Story posted: Wednesday, 16. October 2013 by Micke Fransson

För att bläddra och söka bland bilderna:

Vill Du bläddra och se våra bilder så måste Du registrera Dig som användare på Teambild. Det är enkelt och kostar inget! Fyll i Dina uppgifter i registeringsformuläret som Du finner i flikarna längst upp på sidan. Så fort registreringen är gjord får Du ett mail med Dina användaruppgifter som Du loggar in med och Du kan då bläddra och söka bland bilderna och de olika kategorierna. Ditt användarkonto blir tillgängligt direkt för att bläddra och se bilderna. Observera dock att man inte kan ladda ner bilder genom att bara registrera sig, denna funktion är bara tillgängligt för företag och tidningar.

Så här köper Du bilder:

När Du registrerar Dig går det ange om man önskar ett konto hos oss, då får man tillgång till nedladdning av bilder och blir fakturerad för de bilder man laddar ner. Vi vänder oss i första hand till företag inom media, reklam med mera och denna funktion är tillgänglig för dessa. Dessa konton uppgraderas manuellt efter kontroll av angivna uppgifter. Vill Du köpa enstaka bilder så går det bra att använda vårt onlinesystem eller att kontakta oss via epost eller använda kontaktformuläret i fliken högst upp på sidan. Aktuella priser hittar Du under fliken Information. Det går att betala med konto/kreditkort (Paypals system), mot faktura eller förskottsbetalning till bankgiro vid beställning av enstaka bilder och kopior.

Upphovsrätt med mera:

Alla bilder på Teambild är skyddade enligt svensk och internationell upphovsrättslagstiftning om inget annat anges. Otillåten kopiering och användning kan innebära polisanmälan och medföra skadeståndskrav. Källa/bildbyline bör alltid anges i samband med användning i elektronisk media och för användning i tryckt media ska bildbyline alltid anges. För bilder i reklam och annonser begär offert. Manuell arkivsökning debiteras per påbörjad timme enligt aktuell prislista. För kompletta användarvillkor på www.teambild.se kontakta oss så skickar vi dessa till Dig.

Kontakt:

Vi som finns representerade på www.teambild.se:

Micke Fransson, fotograf och bildredaktör/ansvarig för www.teambild.se. Har även hand om cykelbilderna och arkivbilderna. Bor i Motala.
micke(at)teambild.se 076-825 77 60

Åke Karlsson, fotograf och bildredaktör/ansvarig för www.lantbruksbild.se. Har även hand om genre- och reportagebilder. Bor i Motala.
ake@teambild.se 070-872 95 55

Tony Welam, fotograf/Har hand om internationell rally och STCC-bilder.
tony(at)teambild.se 070-666 02 06. Bor i Munkfors

Postadress till Teambild:
Teambild
Granitvägen 111
59153  Motala
0141-557 22
info(at)teambild.se

Vill Du ha kontakt med oss så antingen kan Du använda kontaktformuläret på sidan eller så kontaktar någon av oss ovan. Vill Du köpa en bild eller skaffa ett användarkonto på Teambild så kontakta Micke Fransson

Vi åtager också gärna fotouppdrag inom press, information och reklam. Vi finns i Motala och Munkfors men är inte på någon sätt bundna till Värmland eller Östergötland utan kan tänka oss uppdrag var helst det behövs.

Category:  Information om Teambild

Go back to the list of news stories