Micke +46 76 825 77 60 Tony +46 70 666 02 06 Åke +46 70 872 95 55 Kristofer +33 66 99 22 786
info@teambild.se
Your Shopping Cart is empty.

Om Teambild

Teambild Sweden, som drivs av fotograferna Tony Welam, Åke Karlsson, Kristofer Sandberg och Micke Fransson med kontor i Motala, Munkfors och Paris, är Sveriges största bildbyrå på bilsport och motorsport som rallybilder, racingbilder rallycross med mera, här finns bilder på förare, bilar och biltävlingar från 1960-talet fram till dagens senaste tävlingar som racing, rally med mera. Vi har dessutom ett stort arkiv i vår bildbyrå med cykelfoto, både nya och gamla cykelbilder, främst från landsvägstävlingar i Sverige. Givetvis så finns det bilder från Motala, Munkfors och Paris i vårt bildarkiv. Teambild förser en mängd tidningar, mediaföretag, motorsportföretag och team med bilder. Du hittar också press, genre och reportagebilder hos oss inom de mest blandade ämnesområden och som en undersida till Teambild finns Lantbruksbild.se, en bildbyrå specialiserad på bilder på lantbruk.

Navigera på sidan

Bilderna hittar du enklast i menyn Bild, Video eller Bildkategorier där du kan klicka dig vidare, antingen genom mapparna eller via menyerna i Bildkategorier, eller så använder du sökverktyget som du hittar i listen längst upp på sidan.

Abonnemang

Du kan välja att köpa enstaka bilder eller köpa ett abonnemangspaket av oss, priser för enstaka bilder hittar du alltid i anslutning till varje bild. Är du ute efter ett abonnemangspaket eller bildpaket så hör av dig till någon av oss för rätt pris och vilka nedladdningsmöjligheter vi kan erbjuda.

Fotouppdrag

Vi finns givetvis också tillgängliga för fotouppdrag!
Kontakta oss för pris och upplägg, eftersom vi är vana att resa så kan vi i princip ta uppdrag var helst kunden önskar. Här nedan finns kontakuppgifter till oss.

Kontaktuppgifter:

Micke Fransson
fotograf i Motala
Granitvägen 111
591 53 Motala
076 825 77 60
micke@teambild.se

Åke Karlsson
fotograf i Motala
Johannesbergsgatan 9
591 36 Motala
070 872 95 55
info@fotografkarlsson.se

Kristofer Sandberg
fotograf i Paris
Paris, Frankrike
+33 66 99 22 786
info@nyfikenab.se

Tony Welam
fotograf i Munkfors
Bergsgårdsvägen 33
684 32 Munkfors
070 666 02 06
tonwelam@mac.com

För att bläddra och söka bland bilderna. 

Vill Du bläddra och se våra bilder så ser du de flesta bilderna utan att vara inloggad och vill du köpa bilder så finns det två alternativ:

1. Använd vår webbshop, klicka på önskad storlek och pris som finns i anslutning till varje bild och gå sedan till varukorgen för att gå vidare. Man kan välja att betala bilden direkt med kort, vi använder Paypals system, eller så väljer man fakturabetalning. Väljer du fakturabetalning och det är första gången du beställer så kommer nedladdningslänk efter att vi granskat din beställning. Vill du ha bilden på en gång så rekommenderar vi kortbetalning, då får du nedladdningslänk/ar till din epost så fort betalningen är klar.

2. Beställ via epost, klicka på epostbeställning vid ”license” i anslutning till bilden, välj storlek och sedan ”Kontakta oss för att köpa bilden”.
Fyll i enligt formuläret, fyll gärna i namn och adress i meddelanderutan för snabbare behandling så svarar vi så fort vi kan. Denna tjänst är inte tillgänglig för köp av kopior/prints utan gäller enbart bilder för nedladdning.

Registrering som kund

Vill du registrera dig som kund innan beställning så går det utmärkt. Det gör du genom att klicka på länken uppe i högerdelen av sidan.
Fyll i dina uppgifter i registreringsformuläret och så fort registreringen är godkänd får du ett bekräftelsemail. Dina användaruppgifter som du angav vid registreringen använder du sedan när du loggar in och kan då bläddra och söka bland bilderna och de olika kategorierna och köpa bilder.

När du registrerar dig går det att ange om man önskar ett konto hos oss där man får man tillgång till nedladdning av bilder och blir fakturerad för de bilder man laddar ner. Vi vänder oss i första hand till företag inom media, reklam med mera och denna funktion är bara tillgänglig för dessa. Men det går också bra att köpa bilder för privat bruk på www.teambild.se. Alla bilder är dock inte tillgängliga för privat bruk på grund av olika rättigheter. Företagskonton uppgraderas manuellt efter kontroll av angivna uppgifter. Vill du köpa enstaka bilder går det bra att använda vårt onlinesystem eller att kontakta oss. Aktuella priser ser du i bildinformationen. Det går att betala med konto/kreditkort (Paypal), mot faktura efter godkänd kreditkontroll, eller förskottsbetalning till bankgiro vid beställning av enstaka bilder och kopior.

Upphovsrätt

Allt material, texter, bilder och filmer på teambild.se är skyddat enligt svensk och internationell upphovsrättslagstiftning om inget annat anges. Otillåten kopiering och användning utan vårt medgivande kan innebära polisanmälan och medföra skadeståndskrav. Detta gäller givetvis även skärmdumpar och liknande. Källa/bildbyline bör alltid anges i samband med användning. För bilder i reklam och annonser begär offert. För kompletta användarvillkor och om hur vi använder data på www.teambild.se kontakta oss så skickar vi dessa till dig eller se kundinformation längst ner på sidan.