076 825 77 60 - 070 666 02 06 - 070 872 95 55
info@teambild.se
Your Shopping Cart is empty.

Om Teambild

Teambild Sweden, som drivs av Tony Welam, Åke Karlsson, Kristofer Sandberg och Micke Fransson med kontor i Motala, Munkfors och Paris, är Sveriges största bildbyrå på bilsportbilder, här finns bilder på förare, bilar och biltävlingar från 1960-talet fram till dagens senaste tävlingar som racing, rally med mera. Vi har dessutom ett stort arkiv med både nya och gamla cykelbilder, främst från landsvägstävlingar i Sverige. Teambild förser en mängd tidningar, mediaföretag, motorsportföretag och team med bilder. Du hittar också genre- och reportagebilder hos oss inom de mest blandade ämnesområden och som en undersida till Teambild finns Lantbruksbild.se, en bildbyrå specialiserad på bilder på lantbruk.

Bilderna hittar du enklast i menyn Bild, Video eller Bildkategorier där du kan klicka dig vidare, antingen genom mapparna eller via menyerna i Bildkategorier, eller så använder du sökverktyget som du hittar i listen längst upp på sidan.
Du kan välja att köpa enstaka bilder eller köpa ett abonnemangspaket av oss, priser för enstaka bilder hittar du alltid i anslutning till varje bild. Är du ute efter ett abonnemangspaket eller bildpaket så hör av dig till någon av oss för rätt pris och nedladdningsmöjligheter. Vi finns givetvis också tillgängliga för fotouppdrag!

Kontaktuppgifter:

Micke Fransson
Granitvägen 111
591 53 Motala
076 825 77 60
micke@teambild.se

Åke Karlsson
Johannesbergsgatan 9
591 36 Motala
070 872 95 55
info@fotografkarlsson.se

Kristofer Sandberg
Paris, Frankrike
+33 66 99 22 786
info@nyfikenab.se

Tony Welam
Bergsgårdsvägen 33
684 32 Munkfors
070 666 02 06
tonwelam@mac.com

För att bläddra och söka bland bilderna. 

Vill Du bläddra och se våra bilder så ser du de flesta bilderna utan att vara inloggad, men vill du köpa bilder måste du vara registrerad som kund. Det gör du genom att klicka på länken uppe i högerdelen av sidan.
Fyll i dina uppgifter i registreringsformuläret och så fort registreringen är godkänd får du ett bekräftelsemail. Dina användaruppgifter som du angav vid registreringen använder du sedan när du loggar in och kan då bläddra och söka bland bilderna och de olika kategorierna och köpa bilder.

När du registrerar dig går det att ange om man önskar ett konto hos oss där man får man tillgång till nedladdning av bilder och blir fakturerad för de bilder man laddar ner. Vi vänder oss i första hand till företag inom media, reklam med mera och denna funktion är bara tillgänglig för dessa. Men det går också bra att köpa bilder för privat bruk på www.teambild.se. Alla bilder är dock på grund av olika rättigheter inte tillgängliga för privat bruk. Företagskonton uppgraderas manuellt efter kontroll av angivna uppgifter. Vill du köpa enstaka bilder går det bra att använda vårt onlinesystem eller att kontakta oss. Aktuella priser ser du i bildinformationen. Det går att betala med konto/kreditkort (Paypal), mot faktura eller förskottsbetalning till bankgiro vid beställning av enstaka bilder och kopior.

Upphovsrätt med mera

Allt material, texter, bilder och filmer på teambild.se är skyddat enligt svensk och internationell upphovsrättslagstiftning om inget annat anges. Otillåten kopiering och användning utan vårt medgivande kan innebära polisanmälan och medföra skadeståndskrav. Detta gäller givetvis även skärmdumpar och liknande. Källa/bildbyline bör alltid anges i samband med användning. För bilder i reklam och annonser begär offert. För kompletta användarvillkor och om hur vi använder data på www.teambild.se kontakta oss så skickar vi dessa till dig eller se kundinformation längst ner på sidan.